Diskuzní fórum rss

Apelujeme na uživatele, aby se vyvarovali vulgarit a vedli diskuzi slušnou formou. Diskuze je moderována, její správce je oprávněn kdykoliv upravit text příspěvku, popř. smazat celý příspěvek. Vložením příspěvku do diskuze berete výše uvedené na vědomí.

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Jméno
Kontrola captcha
Text
b i url img code   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  více >

Strana:  1 2 3 4 5 6 7 8 9   další » ... 133
, - odpovědět

Měli jsme ve hře dobré pasáže...tak s tím už běžte fakt do prdele.
Tohle má být ten zajímavý..
produkt o kterém mluvil nový ředitel cirkusu SFC 3

, - odpovědět

Tak gratulace k pedofilii jsme přidali i prodávání zápasů co bude příště? Co třeba vařit perník nebo v parkaci prodávat devky?

, Zachrana nebo ne? odpovědět

Je SFC zachraneno nebo ne? Po Vyskovu se psalo ze ano, jenze v tabulce pod nama nehraji zadne dva tymy proti sobe. A na sestup mame 3 body... A vzajemne utkani a vstrelene goly proti Pribrami a Prostejovu nejsou v nas prospech...

odpověděl(a)

Nauč se matematiku a pak se ztrapňuj dál zde.

odpověděl(a)

Ztrapnil ses akorát ty :-)

odpověděl(a)

To je jednoduché máme 37 bodu předposlední Příbram 32. 37-32=5. Rozdíl je tedy 5 bodů. Hraje se již jeden zápas a za vítězství může Příbram ziskat jen 3. To jsou pravidla víte. Takže nás Příbram nemůže předehnat.

odpověděl(a)

Nevidím v čem. Ale je jasné že méně chápavý jedinec jak ty to nepochopí když Varndsdorf hrál dnes s Příbrami pak ti to možná dojd.

odpověděl(a)

Tabulka na Googlu odpocet neuvadi, kauzu jsem nesledoval. Diky

, - odpovědět

Dlouho si říkám kam až může SFC klesnout,ale vidím, že dno je ještě daleko.....to je hnus.

, Díky odpovědět

Skvělé hoši takhle se vydělávají peníze drát na sádrokarton Žilina tam to moc nespe stačí vsadit tuptovku a je to. Kdo čekal něco jiného je naivní blb nebo nasranej srdcař. Já jsem spokojený stačí vsadit správnou částku. Díky za krásný závěr víkendu.

, - odpovědět

Černaji ty tlustý odporný pedofile zmizni z SFC *16 je mi z vás s Kolínkem opravdu zle 28 28

, - odpovědět

To,co SFC předvádí je opravdu trapná a falešná komedie jen pro otrlé.A tomuto spolku fandit?Opravdovým fanouškům je z toho zle...

, chybné očekávání odpovědět

Čekal jsem, když je liga zachráněna, že v sestavě objeví budoucí hvězdy Wehovský, Šnek, Kim, Whiffen a další hráči s velkým běžeckým potenciálem.
Kdy jim dát příležitost než na venkovním zápase, když opravdu o nic nejde?

, - odpovědět

To je komedie... a to je teprve 22. minuta. Zbytek zapasu se budeme 'snazit' vyrovnat. Kdyz ne skore tak aspon pocet hracu.

odpověděl(a)

Dneska na to ani nekoukám. Sleduji pro mě důležitější zápas Chelsea. Ale musím dát palec hore pro ty naše srdcaře co tam dneska v těch Holicích jsou. Co si pamatuji, tak tam byly dycky dobré klobásy. 17

odpověděl(a)

To je pakárna,nechají si vyloučit hráče,aby to nebylo tolik okaté,že za normálního stavu by prohráli s Prostějovem.A tohle podporovat?Nikdy,trapná komedie.

odpověděl(a)

Kolínku vypadni i s tím úchylem Černajem někam hodně daleko, příští sezónu vám na tu vaši komedii nebude chodit a tisícovka posledních skalních, totálně si tady během tří let rozjebal celý klub 30

, - odpovědět

Dokud bude v klubu působit pedofil Černaj a ožrala Kolínek nic se nemůže zlepšit, spíše naopak 32 ani na chvíli jsem neuvažoval, že bych po roce znovu obnovil permici to co tam předvádí tihle jmenovaní je k poblití. 15

odpověděl(a)

A já jsem byl se sezónou relativně spokojen,velmi dobrý herní projev v posledních domácích zapasech-Vlasim,Sparta B,Chrudim,Vyškov v mimořádně vyrovnané soutěži vcasna záchrana,postup 17+19,vyprodane semifinále Poháru a v něm velice,velice srdnaty a kvalitní výkon,krásný stadion není toho málo,porazí Brno Kroměříž?

odpověděl(a)

S touto seznou může být sppkojen jen zabedneny naivní komik a nebo tragická figurka vedení..

odpověděl(a)

tak U17 a U19 bych nemíchal je to vlastně jiná firma a vyslovit spokojenost se sezonou podle cca 4 domácích zápasů z ..... no tož tj, hlavně ten srdnatý a kvalitní výkon táhne diváky do hlediště. Dodal bych jen statistiku vstřelených branek v soutěži 90 % zápasů O nebo 1, jistě pro toho kdo stojí ve frontě na pivo(i ty jaksi prořídly) je to dobrý o nic nepřijde :)
s čím se spokojíš příští rok

, sfc odpovědět

Tak dnes může Opava vrátit Kucerovi jeho podraz na nás,když podepsal bezdomovcům jako trenér Znojma a v posledním kole dal do branky Znojma dorostence a prohráli ve Vítkovicích s baníkem 0:3,myslím,Ze 2 góly dal tehdy Sus po neuvěřitelných chybách Mezlika a Opavě už nepomohla ani výhra s Olomouci 2:0 A postupoval banik...

odpověděl(a)

A ještě Kučera prodal Baníku krásné počasí.A opavě několik kapesníků.
Nebuď směšný.

, POHADKA odpovědět

Jak vypadá království, kde vládne hloupý, špatný a mstivý král, který se obklopil rádci, kteří jsou vyžírkové a hájí svoje zájmy?

odpověděl(a)

Je moc fajn, když má člověk možnost mluvit s hráčem A týmu a dozvědět se informace, které nikdo nikde oficiálně nedá. Pro zajímavost - byl párkrát na koberečku u Černaje, protože zná jeho praktiky, ale Černaj přece v SFC nefiguruje, ale víme všichni jak to je. Mnoho hráčů SFC hraje "kvalitně" jen kvůli toho, aby dostali výplatu, proto SFC je tam kde je ... holt duo k nezaplacení - Kolínek + Černaj totálně zničili SFC - toto jsou slova toho hráče. A někteří hráči jsou zbytečně protěžovaní a přitom umí prd ... jeden je na odchodu do 1. ligy a druhý je "oblíbenec" fanoušků z útoku.

Prostě asi hlavní problém SFC je DUO - ožrala a pedofil ... řekl bych, že všichni ostatní z vedení jsou "normálnější".

odpověděl(a)

tak ten konec nemá chybu :)))))))))))))

odpověděl(a)

Klidně to napiš jmény. Každý ví, že jde o Vaněčka (IT specialistu) a Yahayu.Ale za mě je jich tam takových víc. Za mě jmenovitě Přichystal, Haitl, Hýbl a nemůžu zapomenout na Číže. Na Číže je prý spousty nabídek, tak doufám, že pi sezóně potáhne třeba do FM nebo na Hlubinu. 5

, Podvod odpovědět

Dnes si podvodníci Černaj s Kolínkem namastí kapsy. Opavští fanoušci jim v Olomouci za to poděkují, bravo Opavo kam ses dostala.

odpověděl(a)

Jj to je tutovka Jarda to pak večer spláchne u Koníčka s úsměvem na ksichtu 18
Kolínek ven!!!

, Záchrana odpovědět

Takže peníze, které jsme dali Vyškovu za záchranu by nám měl zítra zase dát Prostějov, že? A Varnsdorf ať spadne za to, jak nám to prodali loni.

odpověděl(a)

Spadne Příbram. 17

odpověděl(a)

Bojím se, že Příbram nespadne. v posledním kole hraje s Vyškovem, který už má baráž jistou . Starka už určitě poslal kapříky.

odpověděl(a)

Zítra prohraje s teď jednoznačně lepším Varnsdorfem. A v posledním zápase už půjde o hovno. Momentálně už je to jen o tom jestli Starkovci nebo Varnsdorf.

odpověděl(a)

Chci Prostějov ve 2. lize. Ovšem poslední zápas Žižkov: Prostějov může být snaha Prostějov potopit. Tak uvidíme.

odpověděl(a)

Hlavne na upoutavkovy plakat na Prostejov vedeni cpe Marzuqa, ktery uz davno neni opavsky....to je cela vizitka "suverenni a ambiciozni" Opavy za Jardy Kolinkovyho. Anebo jak projebat cely mlady potencial Opavy za meho vedeni a k tomu za par drobnych, kdyz ne vylozene zdarma. To je proste rukopis Jardy! A k tomu, at jeste prodlouzi Ajtaka.

odpověděl(a)

Mozna tam dali Marzuqa na pamatku,jednou se s tim budou chlubit.Nikdy nevis kde mu jednou muze byt konec.Podivej se na Kayambu,Tiehiho,Jurecku,Kozaka.....Zvlastni je ze uz u vesla Sfc se vystridalo tolik bafunaru a vsem se asi prace Kolinka libi,?A SFC pada a pada.V mnoha kriteriich.A kotlik mlci a jen bubnuje,sice mnohem slabeji.

odpověděl(a)

Byvaly Srdcar: meles nesmysly

, Hraçi odpovědět

Na příští sezonu má Opava celkem dost velký problém s útokem . Vaněček se neprosadil konci Yahaya jde do Pardubic ,Přichystal konec hostování Velička na to nemá . Takže jediný útočník Rataj 2 no uvidíme s čím přijde legenda 1

odpověděl(a)

Kazateli,ale ona uz jej ma prece roky!Protoze to o kterych pises,jakoby tam nebyli.A zpetne,kolik tech opravdovych utocniku do Opavy Kolinek dotahl?Ocekavam mistni reakce....On to nebude problem pouze útocniků.Takze dotahne golmana,asi 6.A pokud se nekdo objevi tak pod smlouvu a do B muzstva,jako vzdy.Co je vubec s Rychlým?To jsou tak velke zdravoni komplikace ze jej ani za vic jak pul roku nebyli schopni dat dohromady?

odpověděl(a)

Moc Legendě nezávidím ono sehnat slušného útočníka není žádná sranda zvlášť když peněz moc není 2 něco u nás a doplnit to Afrikou 1

odpověděl(a)

Tak ono utocnych hracu s velkym potencialem bylo dost, jenomze by nesmeli byt prodavani hned jak nekdo piskne a nahrazovani Pisacici, Doleckami nebo vycpelymi na restart. To se pak mohou vsichni divit donekonecna, ze tady neni golovy hrac a ofenziva na zbliti...a takova je asi aktualni (spis roky trvajici) koncepce za Kolinka.


Strana:  1 2 3 4 5 6 7 8 9   další » ... 133

Vyhledávání

Sport v regionu