Diskuzní fórum rss

Apelujeme na uživatele, aby se vyvarovali vulgarit a vedli diskuzi slušnou formou. Diskuze je moderována, její správce je oprávněn kdykoliv upravit text příspěvku, popř. smazat celý příspěvek. Vložením příspěvku do diskuze berete výše uvedené na vědomí.

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Jméno
Kontrola captcha
Text
b i url img code   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  více >

Strana:  1 2 3 4 5 6 7 8 9   další » ... 176
, - odpovědět

Je opravdu vtipné jak dementní podlidi tady plivou na skutečnou legendu klubu a pak tihle untermenschove jako Owens nastavují prdel parazitickému alkacovi a největšímu hovadu v historii klubu což je Kolínek

, - odpovědět

Mě by zajímalo kolik z vás vy kokoti na lojzu chodilo ve 2, či 1 lize. Kromě tedy T.Owense

, Gratulace odpovědět

Ať jde vedení Opavy do hajzlu. Lojza Grussmann, který v Opavě něco dokázal jako hráč i manager slaví 60 let a nikde ani zmínka. Hlavně, že přejí kde jakému vandrákovi, který v Opavě odehrál pár zápasů. Styďte se!!!!

odpověděl(a)

A to ze jde pracovat k nejvetsimu konkurentovi ti prijde jako v poradku ?

odpověděl(a)

V čem je teda (z hlediska klubu) Baník konkurent ?

odpověděl(a)

Spíš bych řekl, že byl z Opavy vyštván

odpověděl(a)

a co pro Opavu udělal? asi málo, že SFC - tak napiš třeba 10 jmen co udělali pro SFC to co Lojza

odpověděl(a)

Tak hlavně ať Lojzovi popřeje jeho současný klub...už jsi zjišťoval, zda to udělal?

odpověděl(a)

To Sfc
Lojza v FCB Ti vadí, a Zápotočný nebo Pospech ne? Jde o to, jakou práci v Sfc odvedli, tak si dej lahváč a tleskej Kobližkovi za jeho destrukci klubu 5 18

odpověděl(a)

Souhlasim s Fansopava.Ze Loiza, si to zaslouží tak jako malokdo,ktery tam v klubu pusobil.A že po působeni v Baníku byl v Opavě a pozvedl klub do výši,o kterých se může jen zdát,to ti SFC nevadilo!!!!Ty vaše kecy o konkurenci mně dojímají.Konkurencí bych viděl Hlučín,který je plus minus stejně na tom.A jestli mu kdo jiný pogratuloval,to tady nikoho nemusi zajímat.O tom to není.Ja třeba ano.

odpověděl(a)

To T.Owens:
Tak hlavně, že Opava gratulovala oficiálně k 100.výročí založení Baníku. Včil mudruj.

odpověděl(a)

T.Owens, některé tvé názory jsou řekněme zajímavé, s jinými po přečtení za střízliva, může souhlasit jen ultrafanatik ... proč řešit jestli Lojzovi popřál jeho současný klub. Vezmu to rozumem, mám FCB v.... a pak neřeším jestli oslavenci popřal nebo ne.

PROTO PANE FOTBALISTO, PANA MANAGERE A.GRUSSMANE přeji Vám vše nej k narozeninám a děkuji za vše co jste pro SFC udělal 17

odpověděl(a)

Megu, smatlavy Aloiz se na SFC dost napakoval, takže klub a město Opava mu tímto už de facto pogratulovalo…ale až povedes to svoje děcko do modrobile akademie, můžeš ho ještě potlapkat po raminku, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost….

, Béčko odpovědět

Byl jsem se podívat byl tam Pejša,Kim,Vladař

, B padlo doma 2:3 odpovědět

byl někdo ?? Kolik hrálo lidí z A

odpověděl(a)

Tipnu si,8

, pavel odpovědět

Pavle nehrali takhle spolu ale všichni spolu trénují v Ačku,možná až na Strnyho ale to nevím přesně.Jediný kdo neví s kým bude hrát každý zápas je Béčko.

odpověděl(a)

PAvle, profi klub, profi hráči, musejí přes amatéry s divize, přejet jak sněhulák přes zamrzlý rybník, a to si myslím, že část hráčů Vratimova, byla ve středu v práci, třeba jen dopoledne, ale byla - rozdíl II.liga vs divize ....

odpověděl(a)

Za mě je s přehledem přejeli, to že to do 25 min. dost haprovalo, je druhá věc, ale to je tím, jak jsem psal, že spolu tato sestava moc často nehraje, takže logicky nebyli sehraní.

odpověděl(a)

S jazykem plne souhlasim!Rozdil musi byt videt,ve všem.Pokud neni,je něco hodně spatně

odpověděl(a)

a ještě poznámka k sestavě, chápu, že trenér chce nechat zahrát všechny, ale pokud hapruje útok tak jako SFC 2g/8 kol, tak bych trojici KO-MU-RA nechal hrát alespoň 1.poločas a pak je stáhl (pokud jsou zdraví), protože Pavle co si budeme povídat, sestava SFc není Kaučuk nebo snad OStroj, ti spolu hráli x let, a něco mohli hrát poslepu, proto že byli fakt sehraní

, tonda odpovědět

Tondo výsledek v pohodě ale ta hra nebyla dobrá.Ale trenér je pořád jenom chválí aj ty mladé krom toho golu sem tam nic dobrého neviděl.

odpověděl(a)

To Mirek. Tož byl jsem tam a sestava byla namixovaná takovým způsobem, že spolu takto nikdy nehrály, takže to co píšeš jsou hovadiny, protože logicky, když je mix sestavy, tak to nebude hned hitparáda, podle toho, co bys chtěl a pak po 20 minutách to už za mě bylo v pohodě. tak je třeba to brát i z pohledu sestavy.

, - odpovědět

Ted jsem se díval na včerejší zápas,a nic oslnivého jsem tam neviděl.Tak nevím za co je Zápotočný pořád chválí,výhra byla povinost.Proč tam pořád cpe toho Vladaře on je uplně mimo.CHodím na dorost a tam je to uplně to samé nic neumí a ještě je kapitán hruza,asi tlačenka.

odpověděl(a)

Jaký výsledek by Tě uspokojil?

odpověděl(a)

kde je něco o výsledku? Toníku?

odpověděl(a)

Souhlasím, Vladař nula nula nic. V dorostu to samé a ještě je kapitán…

, - odpovědět

Fc Strání

odpověděl(a)

Hrají MSFL, zatím po 5 kolech 3 porážky a 2 výhry 6 bodů,
Přes tento klub musíme postoupit ????

odpověděl(a)

Hlavně nepodcenit. A Richter do brány

, - odpovědět

příjemný výjezd a zítra další soupeř, tož jsem zvědavý koho dostanem.

, - odpovědět

Skvělá výhra a výtečný Strnadel. Mladík, debut za A-tým a hned gól. Snad mu to bude kopat i tak dál. Mám rád když mladíci se ukazuji v Ačku. Občas jsou lepši než ty naše dřeva co tam máme…Mají srdce a bojujou, skvěle ! 5

odpověděl(a)

Přesně ! A proto ho musíme za každou cenu co nejdříve prodat !!

, Pohár odpovědět

Je to blízko, Evropa má, vysněná 19 19

odpověděl(a)

stejně blízko jako sponzoři

, poločas 0:2 odpovědět

Papalele, Mužík

, Anonym odpovědět

Dej si prášek ať nemeleš takové blbosti, Partyš je trenér Béčka ten nemá nic společného s Áčkem.Ten jenom čeká co mu pošlou s Áčka hráče na zápas aby mohlo Béčko hrát.

, - odpovědět

Pejša v základu je výsměch 5 To je asi protože maminka je partnerka pana Partyše.. vždyť ten kluk na to nemá aby hrál v základu, to se na mě nezlobte.

odpověděl(a)

Nebuďte zlí je to mladý kluk a ti prostě dělají chyby, ano na základ v A to asi ještě není,ale koho tady zajímá s kým chodí Partyš... 11 mě spíš zajímá jestli Latka shání útočníka,nebo už je kádr na podzim uzavřen.


Strana:  1 2 3 4 5 6 7 8 9   další » ... 176

Vyhledávání

Sport v regionu