Diskuzní fórum rss

Apelujeme na uživatele, aby se vyvarovali vulgarit a vedli diskuzi slušnou formou. Diskuze je moderována, její správce je oprávněn kdykoliv upravit text příspěvku, popř. smazat celý příspěvek. Vložením příspěvku do diskuze berete výše uvedené na vědomí.

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Jméno
Kontrola captcha
Text
b i url img code   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  více >

Strana:  1 2 3 4 5 6 7 8 9   další » ... 134
, - odpovědět

Když se podíváme na celou sezónu je tam několik hodně podivných koncovek zápasů, každopádně i loňský poslední zápas proti Varnsdorfu byl přinejmenším zvláštní...ale tak pokud někoho ještě baví podporovat tuhle sebranku kolem pedofila a alkoholika prosím klidně se tam plácejte po ramenou 3

, Prostějov odpovědět

Pro Mynona a další rádoby fanoušky SFC, kteří nevidí, co se děje. Kurzy před zápasem 1,44 na Prostějov...z čeho asi sázkové kanceláře vycházely? Normálně by kurzy byly cca 2,5 - 2,30- 2,80

odpověděl(a)

Sázkovka vycházela z toho, že se více sází na Prostějov, kterému o něco šlo. To tě jako překvapuje? Kurz Prostějova na výhru na Žižkově taky je nižší, než obvyklý.

odpověděl(a)

Vzdyt je uplne jedno jestli Prostejov nebo Pribram...nejhorsi na tom je ta tvar,kadr, herni projev, ambice, cile atd. SFC. Asi po toto me zajima boj o sestup. Ten marast prumeru a naslibovanych lzi o nejakem koncepcnim budovani a ten marast bohuzel pokracuje,jestli je klub pod mestem nebo novym slovenskym majitelem, to je bohuzel realita SFC v ere Kolinka.

odpověděl(a)

Scorpion: Kurz šel dolů už od pondělí. Příjde mi to logické, že kurz půjde dolů, když Prostějov hraje o něco a Opava je zachráněna, takže tvoje úvahu s kurzem 2,5 je blbost.

odpověděl(a)

To je prostě každoroční kolorit, vždy se objeví podezření na nějaké vypuštění zápasu. Celkově tu sezónu hodnotím jako nepovedenou, hru týmu jako nedobrou. Chybí střelec. A jestli prohráli v Prostějově, to už je fakt to poslední

, - odpovědět

SFC tedy dobře hazarduje ještě se zbytkem věrných fanoušků.

odpověděl(a)

Třeba Lindovský píše, že se dobře pobavil jak fanoušci brečí. Ti polezou Kolínkovi do prdele, i kdyby tady fotbal zanikl. Za každou cenu bránit svého guru Járu asi jsou všichni dobře zaháčkováni.

odpověděl(a)

Teď se směje, pak bude brečet on, kde že všichni ti fanoušci a diváci jsou. Ale to už bude pozdě, protože kdo jednou přestane chodit, ten už se jen tak na stadion nevrátí.

A co Krajíček? Jak dlouho už "má" klub? Za tu dobu z něj nevylezlo nic kromě vytřepaného rozhovoru v televizi, ani ty "partnery" ještě nestihl představit. Asi moc spěcháme.

odpověděl(a)

Jak znám L, tak je to jeden z mála věrných fanoušků, kteří mají přehled a vidí i do zákulisí klubu. Po těch letech je taky v realitě, Opava nikdy nebyla žádný tradiční prvoligový tým, taky jsme hráli z celé historie první ligu dohromady 11 sezón, takže hrát si na klub, která nějak automaticky patří do ligy je zcestné, to se může povést, jen když do toho někdo nasype hromadu peněz a takový nikdo se tu nejmíň dvacet let nenašel. Přesto jsme hrdí fanoušci a když se nedaří klubu fotbalově a celkově, tak my fans jsme taky firma v naší vlastní lize fanoušků a na svůj klub a město se nevykašleme. Vy ostatní si zase jedete svou ligu zde na žlutých stránkách, ale jak je úspěch (Sparta), tak na stadion přijdete Kolínek nekolínek ;)

, - odpovědět

Otázka pro ortodoxní zastánce alkoholika který ničí klub.
V čem je jeho přínos pro SFC, stačí jedna věta,nebo souvětí 4 7

, - odpovědět

Pokud má někdo důkaz o prodeji zápasu, ať okamžitě jde na policii. V jiném případě to je jen další spekulace, které se u sportu objevují káždé druhé kolo..hlášky typu ten rozhodčí musel dostat zaplaceno, hráči to prodali, vedení to prodalo..to jsem slyšel už tolikrát napříč sporty..včera v Prostějova mi výkon Opavy nepřišel tedy jako prodaný, jestli jo, tak aby to nedopadlo, jako v okresním přeboru, kdy Slavoj nedostal žádné peníze a podle pokladníka se na něj soupeř musel nadřít.
Sportu zdar

odpověděl(a)

Prý důkaz. K čemu? Vždyť je všem úplně jedno, jak ten zápas skončil. Většina sázek šla na Prostějov a i to tak skončilo. Prý jsme jeli pro tři body a nastavení jsme byli dobře, ale tyhle fráze slyšíme po každém prohraném zapase. Já se vůbec po téhle sezóně nedivím, že se najde tolik lidí, kteří spekulují o sázkách. 4

odpověděl(a)

Kdo čekal, že vyhrajeme v Prostějově, a je zklamán, tak ten asi 25 let nesleduje fotbal. Co asi se děje každý rok koncem sezony? Někteří pro slabou motivaci zápas nehrají na 100%, možná by se dalo říci funguje i nějaká vzájemná výpomoc (letos my tobě, příště ty nám), a Opavě šlo také o to, jestli příští rok pocestuje do Prostějova, který je relativně blízko, nebo do Příbrami, kde snad v životě nevyhrajeme. Daleko horší je, že jsme doma neporazili Kroměříž, prohráli doma s Prostějovem, ztratili vedení 3:0 se Žižkovem, a jiné věci, tam bych skutečně viděl větší podezření na něco nekalého z naší strany

odpověděl(a)

Tak smutné je spíš to, že od SFC pod tímto vedením neočekávám vůbec nic.Fotbal v Opavě je od roku 2018 jeden velký hnůj, regionální klub jakým jsme, může fungovat jen v případě, že v něm budou pracovat schopní lidé, kterým na něm záleží, bohužel ten morální odpad v současném vedení to rozhodně není.

odpověděl(a)

Mynone,vzpamatuj se,je to do očí bijící.Z opavského fotbalu je lidem zle.Kam až tohle vše má dojít?Jen ti nejvěrnější skalní hledají pořád zastání a výmluvy ve prospěch SFC.

, PÝCHA SLEZSKA odpovědět

VZkaz do kotle - Už dávno NE a hned tak NE!! 9

, - odpovědět

Nač ty emoce, za všechny ty prasárny si Příbram zaslouží spadnout, a budu upřímně rád, pokud se Prostějov zachrání a Příbram spadne. Vzpomeňte si, co se například dělo při baráži Příbram:Brno, nebo památná domluva v zápase Jablonec:Příbram. Takže asi tak. V deseti se holt prohrálo, vůbec mi prohra v Prostějově nevadí, tentokrát právě naopak, a také proto jsem si na domácí tentokrát vsadil.

odpověděl(a)

Tyhle prasárny dělá také Opava,takže o co je lepší?Za tohle by si také sestup zasloužila.A mě vadí,jak manipulují s výsledky,viz dnešek.Máme být na co hrdi!

odpověděl(a)

A já za těchto podmínek už na opavský fotbal odmítám chodit.

odpověděl(a)

A jaký je teda rozdíl mezi námi a Příbrami? Teď jsme díky prodáni zápasu na jejich úrovni. Tým bez charakteru morálky a cti.

odpověděl(a)

zbytečný dotaz jakou morálku má a co ví o cti PEDOFIL?

odpověděl(a)

Nevím, jaké má kdo důkazy u údajném prodeji zápasu, spíše to jsou takové nepodložené výkřiky, ale zkrátka Prostějov měl motivaci vyhrát, Opava ne. To stačí, navíc deset minut před koncem byl remízový stav.

odpověděl(a)

Udělali jsme to šikovně - nechat si dát gól, pak úplně zbytečným faulem se nechat vyloučit, aby to jako bylo strašně obtížné potom něco s tím zápasem udělat, ale hrdinně jsme vyrovnali, abychom nechali Prostějovu spoustu času zase přelít vedení na jejich stranu. Že jsou Prostějováci kopyta a trvalo jim to tak dlouho, to je jejich problém. My už jsme gól dát nechtěli, viz brejk a zakončení Rataje. Buď je fakt absolutní jelito, protože debilněji zamířit nešlo, nebo to dát nechtěl.

V tomhle trapákovském pouštění a kupování zápasů jsme na úrovni jakéhokoliv jiného týmu, dělo se to, děje se to a bude se to dít. Proč by zrovna SFC měl být výjimkou?

, - odpovědět

Měli jsme ve hře dobré pasáže...tak s tím už běžte fakt do prdele.
Tohle má být ten zajímavý..
produkt o kterém mluvil nový ředitel cirkusu SFC 3

, - odpovědět

Tak gratulace k pedofilii jsme přidali i prodávání zápasů co bude příště? Co třeba vařit perník nebo v parkaci prodávat devky?

odpověděl(a)

hlavně nezřídit nálevnu levného alkoholu, klub nebyl schopný proplatit přesčasy koblihovi, ten by ani domů nechodil

odpověděl(a)

Cile pro jaro: utok na baraz a ligu a pak fraska nejen v Prostejove 15 ..pak si na toto at nekdo nakoupi permanentku 15

, Zachrana nebo ne? odpovědět

Je SFC zachraneno nebo ne? Po Vyskovu se psalo ze ano, jenze v tabulce pod nama nehraji zadne dva tymy proti sobe. A na sestup mame 3 body... A vzajemne utkani a vstrelene goly proti Pribrami a Prostejovu nejsou v nas prospech...

odpověděl(a)

Nauč se matematiku a pak se ztrapňuj dál zde.

odpověděl(a)

Ztrapnil ses akorát ty :-)

odpověděl(a)

To je jednoduché máme 37 bodu předposlední Příbram 32. 37-32=5. Rozdíl je tedy 5 bodů. Hraje se již jeden zápas a za vítězství může Příbram ziskat jen 3. To jsou pravidla víte. Takže nás Příbram nemůže předehnat.

odpověděl(a)

Nevidím v čem. Ale je jasné že méně chápavý jedinec jak ty to nepochopí když Varndsdorf hrál dnes s Příbrami pak ti to možná dojd.

odpověděl(a)

Tabulka na Googlu odpocet neuvadi, kauzu jsem nesledoval. Diky

odpověděl(a)

Jackjack dekuju, presne takovou reakci cekam na foru od normalnich a slusnych lidi.

, - odpovědět

Dlouho si říkám kam až může SFC klesnout,ale vidím, že dno je ještě daleko.....to je hnus.

, Díky odpovědět

Skvělé hoši takhle se vydělávají peníze drát na sádrokarton Žilina tam to moc nespe stačí vsadit tuptovku a je to. Kdo čekal něco jiného je naivní blb nebo nasranej srdcař. Já jsem spokojený stačí vsadit správnou částku. Díky za krásný závěr víkendu.

, - odpovědět

Černaji ty tlustý odporný pedofile zmizni z SFC *16 je mi z vás s Kolínkem opravdu zle 28 28

, - odpovědět

To,co SFC předvádí je opravdu trapná a falešná komedie jen pro otrlé.A tomuto spolku fandit?Opravdovým fanouškům je z toho zle...

, chybné očekávání odpovědět

Čekal jsem, když je liga zachráněna, že v sestavě objeví budoucí hvězdy Wehovský, Šnek, Kim, Whiffen a další hráči s velkým běžeckým potenciálem.
Kdy jim dát příležitost než na venkovním zápase, když opravdu o nic nejde?


Strana:  1 2 3 4 5 6 7 8 9   další » ... 134

Vyhledávání

Sport v regionu