Diskuzní fórum rss

Apelujeme na uživatele, aby se vyvarovali vulgarit a vedli diskuzi slušnou formou. Diskuze je moderována, její správce je oprávněn kdykoliv upravit text příspěvku, popř. smazat celý příspěvek. Vložením příspěvku do diskuze berete výše uvedené na vědomí.

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Jméno
Kontrola captcha
Text
b i url img code   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  více >

Strana:  1 2 3 4 5 6 7 8 9   další » ... 130
, - odpovědět

Měli by dělat tak aby se áčko zachránilo a b mužstvo postoupilo. Zatím se tak neděje. Kdyby posílili béčko tak pěti hráči s áčka tak by museli v Šumperku vyhrát.

odpověděl(a)

áčko je v podstatě zachráněno, béčko postoupit určitě nechce, co by dělalo ve 3. lize druholigové béčko..

odpověděl(a)

Myšlenka dobrá 5
Ale není to spíš tak , že když spadne Ačko tak Béčko nemůže postoupit ? 5

odpověděl(a)

Ačko má 34 bodů, snad ještě něco udělá a spadnout s min 37 body z 30 zápasů nejde. A b tým - divize je ideální soutěž pro mladé kluky z II.dorostenecké ligy, navíc nezapomeňte, že letos se do B museli kupovat hráči aby vůbec bylo s kým hrát...
Spíš bych řešil vztahy mezi as a sro...

, Drastík odpovědět

Vždycky když je na domácím zápase pidlooký Drastík, tak Opava nevyhraje. Vylozeně štístko. 3 3

, sfc odpovědět

Trenér Chrudimi Krondak po utkání-
"Pod takovým tlakem jsme ještě v soutěži nebyli"
A my jsme se přesvědčili,že i zápas 0:0 může být velká zábava...

, - odpovědět

Sice jen remíza, ale dalo se na to konečně dívat. Takto by jste měli kluci pokračovat.Skoda, že chybí střelec který by to byl schopný zužitkovat.

, - odpovědět

Prvni letosni zabavny fotbal ikdyz se nevyhralo. Skoda ze porad hrajeme kokotsky system na 1 utocnika.

odpověděl(a)

Na jednoho útočníka, který navíc vůbec nepůsobí jako útočník. Rataj není špatný hráč, ale není to typický hroťák a už vůbec ne střelec. Není schopen vystřelit ani z hranice šestnáctky. Včera tam chyběl někdo, kdo umí z první doťuknout míč do brány, dříve to byl Smola, ještě dříve třeba Bartl. Pak tam příšel jediný vysoký hráč, a to Marzuq, který však byl včera trochu marný ale neměl moc času.

, - odpovědět

Dnes dobrý výkon, ale pokud není zakončovatel, tak smůla. Dalo se na to dívat. Blecha výborný hráč, má přehled.

odpověděl(a)

K čemu je dobrý výkon v poli, územní převaha, když jsme ve vápně naprosto impotentní. Fotbal se htaje na góly, ne na krásu. Skóre v tabulce mluví za vše.

odpověděl(a)

A moc nechybělo, abychom prohráli - jak Chrudim kopala roh v 84. minutě, jsem si řekl, z toho bude gól. No a nebýt Richtera, je to tam.

Za mě - bojí se vystřelit. Vždy se říká - když nevíš co - vystřel. Chrudim nám chtěla darovat 3 body, ale prostě útok je několik let katastrofa.

odpověděl(a)

Přesně tak, včera se báli celkem třiadvacetkrát, takový ustrašený zápas.. 13

odpověděl(a)

Predrazeny zakoncovatel a hvezdny zaroven Vanecek je, ale spis se bavi IT problematikou a sportovniho manazera to vubec nezajima (asi uz je ve snu v lize). Marzuq je prodany, Velicka bez formy a herniho vytizeni praxe v acku a Rataj je naladovy. Asi takovy je stav utoku SFC

odpověděl(a)

Nechapu jak Vanecka za takovy hrisny peniz a jeho cisly muze nekdo platit. To je mozne jedine v Opave a jedine za "naseho" Jardy Kolinkovyho.

odpověděl(a)

@ Winchester - ty jsi fakt marný - viděl jsi ty střely? Střely, které fakt mohly nějak ohrozit, tak těch bylo málo. Ale bylo na můj vkus přespříliš přihrávek těsně před šestnáctkou. Moc kombinačka.

A 23 střel - kolik jich šlo na branku a kolik vedle? Tlak 90 min., ale nic z toho bohužel. Útok jalový min. 5 let.

Dokážu pochopit, že se to stane, ale nás útok trápí léta bohužel.

odpověděl(a)

Hotovo: nevím proč by měl být Winchester marný, když ty jsi napsal nesmysl, že se báli vystřelit a přitom střel bylo včera z naší strany 21. To že žádná neskončila v síti a nebyly to nějaké meganebezpečné bomby, je už druhá věc. To, že je útok slabý a neproduktivní, je dlouhodobě pravda, včera bila do očí i výšková převaha Chrudimi. Mě se náš včerejší výkon hodně líbil, byla tam nejen bojovnost, větší kvalita na balónu, ale i dobré kombinace...ovšem třešnička na dortu v podobě gólu chyběla. Útok je naše slabina, tam se to musí radikálně změnit.

, - odpovědět

dobré to bylo ale ty finální přihrávky katastrofa.

, sfc odpovědět

Tak dnes rozhodně nejlepší herní výkon jara,docela mne zajímá co řekl trenér Chrudimi

, - odpovědět

Po dlouhé době jsem byl a byl jsem příjemně překvapený. Mělo to náboj, furt mohl padnout jeden gol, velice zajímavé utkání. Bojovnost furt, krom asi 20 minut. Kluci jen tak dál

, - odpovědět

Totální grc fotbal. Na to se nedá ani dívat.

odpověděl(a)

Tak to jsi byl asi na jiném fotbale.

, - odpovědět

Johanne,pýchou Slezska určitě Opava je,ne ale ve fotbale.Návštěvy toho jsou důkazem!

, Zápas Chrudim odpovědět

Fantastické fotbalové představení,zlatý bod.Opravdu jsme pýcha slezska.HNUS-chce se mi zvracet.

, - odpovědět

Kotelníci, vy musíte mít dobře nasráno v palicích s tím věčným a debilním pokřikem "Pýcha Slezska". Slezská Karviná hraje 1 ligu a vy jen bojujete o záchranu v té druhé. Kdo z vás to nechápe, měl by si doplnit vzdělání. 15

odpověděl(a)

Takze podle Tebe, nemuze Opava jako mesto, mit status "pycha Slezska" jen proto,ze jeji SFC hraje o zachranu ve druhe lize? No nevim,kdo tu ma nasrano v hlave... Preji Karvine mnoho uspechu ale pychou Slezska bude vzdycky Bila Opava Petra Bezruce 8

odpověděl(a)

Ty jako myslíš tu Karvinou která ještě ani neexistovala kdy Opava byla město ale říkej si té tvojí kraví vsi jak chceš.

odpověděl(a)

Slezska Karvina jsou devky Baniku ty se nepocitaji 14

odpověděl(a)

Johann, máš pravdu, SFC je pýcha Slezska a pokud jsi měl 4 sourozence vysokoškoláky a Ty jediný jsi ukončil vzdělání ve 4 třídě ZŠ , jsi Ty zase pýcha Tvé rodiny.

, KHI odpovědět

To jsou všechno zbytečný kecy tady, protože tím nic nevyřešíme.
Úplně tady chybí poslední dobou psaní o žrádle, které tu vždy v minulosti byly. Tímto zdravím všechny stejně postižené !
Takže za mně dneska svíčková, pečené kuře s šesti knedlama ja ?

A samozřejmě SLEZSKÝ klub mojeho vašeho našeho srdce dnes nic než 3 body a výhra v hlavním městě Slezska !
Krnov forever Opava 18

, - odpovědět

Je to vtipné. Tady stačí se kouknout jednou za 14 dní a je to tu jak špatně ohraná deska. Pořád dokola se točí stejné téma. Respekt Vám, co tady píšete, že Vás to baví opakovat pořád dokola jak je to na hovno a Kolínek s Černajem si mastí kapsy. A mám za to, že v tomto módu to pojede i dalších 14 dní. Takže chtělo by to možná už trošku nějak oživit jinou formou, ale nevím jak. Napadá mě zase zavést nějakou tu kulinářskou rubriku, ať se může člověk obohatit i o nějaké nové věci, než pořád dokola číst stejné věci.

odpověděl(a)

Myslím že naprostá většina by tady ráda řešila fotbal,ale ten jaksi stojí za hovno 4
Tak zkusíme tipy SFC - Chrudim 2:1
1356 diváků.

odpověděl(a)

Tož, tak problémy nejsou a všechny se samy vyřešily. Nebo ne?
Mohl bych říct, že je ve společnosti skupina lidí, která taky cca jednou za 14 dní zajde na střelnici a je to tam taky jak špatně obehraná deska ...a stejně přijde většina znova a nemyslím, že se tam nechodí bavit o pořadu peče celé Česko

odpověděl(a)

taky bych to oživil co rubrika, kdy vystřelí SFC poprvé na branku?
Vystřelí vůbec? Dá gól opěvovaný Vaněček? Nastoupí vůbec? Nebo co tak koho střelí kolínek příště? Nebo, co který hráč z ligy potřebuje restartovat kariéru? A samozřejmě nejdůležitější rubrika, kdy bude dokončena stabilizace klubu?
Možnosti je spousta Pavle, a osobně nevím, proč na foru fans Opava řeší jestli špenát s bramborovým knedlem nebo s bramborem.... ale to je jedno

odpověděl(a)

Neblázni. Vaněček je ajťák SFC. Fotbalista ani náhodou.


Strana:  1 2 3 4 5 6 7 8 9   další » ... 130

Vyhledávání

Sport v regionu