Diskuzní fórum rss

Apelujeme na uživatele, aby se vyvarovali vulgarit a vedli diskuzi slušnou formou. Diskuze je moderována, její správce je oprávněn kdykoliv upravit text příspěvku, popř. smazat celý příspěvek. Vložením příspěvku do diskuze berete výše uvedené na vědomí.

Zasílate odpověď ke stávajícímu příspěvku (zrušit).

Jméno
Kontrola captcha
Text
b i url img code   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  více >

Strana:  1 2 3 4 5 6 7 8 9   další » ... 124
, - odpovědět

Rozmohl se nám tady takový nešvar. Každý nově příchozí chce optimalizovat procesy, které už ale byly dávno optimalizované. Pan Hůlovec není výjimkou. To není potřeba, ty už jsou optimalizované panem Hlaváčkem! 16

, - odpovědět

Vy jste fakt pacienti tady. Když tam na baniku rovnan sedí ve vip, to nikomu nevadí, když tam stodulka a bugy běžné hlídají na zápasech to taky nikomu nevadí. To jsou vlastně vaši lidé a ti můžou vše.
Proč neprijdete osobně za těmi lidmi, na klub a nezeptate se? Protože jste poslání, nebo to píšete na ne vy výše jmenováni …

odpověděl(a)

Tam kurva nemají co dělat 15

odpověděl(a)

Máš taky nějakou fotku nebo jiný jasný důkaz?

odpověděl(a)

Pokud byl pan Rovnan ve VIP ve Vitkovicich,byl tam nekym pozvan.A ja na tom nic nevidim.Minuly tyden bylo vedeni jiste firmy,ktera podporuje jisty klub,na zapase EKL v Plzni.A komu to vadi?A proc ne?V Opave tohle nikdy nezazijou...

, - odpovědět

No pokud se nový ředitel rychle nezbaví některých lidí,bude velmi obtížné vybudovat z SFC dobrý produkt...
Jsem zvědav čím začne,každopádně mu přeju pevné nervy.

odpověděl(a)

Vy si fakt myslíte, že přišel nový ředitel a vyhodí lidi, kteří ho tam instalovali? To je ale blbost.

odpověděl(a)

Jalec 17

, - odpovědět

Ještě větší blbec, než jsme doufali 5 15

img

odpověděl(a)

Rendovi je jedno jaký dres natáhne, hlavně, že se dobře nažere a napojí ve Vipce. Tenhle člověk je taková srandovní figurka.

odpověděl(a)

To není rotující kedluben,ale vyjebaná kedlubna

odpověděl(a)

5 nic není nemožné a v Opavě obzvlášť

odpověděl(a)

Tohle uz neni normalni

odpověděl(a)

Bože, to je tragéd!

odpověděl(a)

A mozna na podzim kandidát na senatora… boze… trosku sebereflekse. Uz jen jak kouknes na profil na fb tak mu nemuzes dat hlas… dyt je tam sam chlast jen…

, - odpovědět

Ta páteční výhra je při pohledu na tabulku a další zápasy hodně důležitá každopádně to bude napínavé až do posledního kola 7

odpověděl(a)

To se budeme zase strachovat do posledniho kola? Pro Opavu ponekud nedustojne. Tomu se ale divim protoze vse mame nastaveno, optimalizovano a mozna jsme uz stabilizovali, rozpocet tece z hrnku, je spousta novych sponzoru. Vyber hracu mame spickovy napriklad kanonyr Vanecek, kridelnik Hybl ktery umi nacentrovat asi jednou za ctyri zapasy coz je o jeden centr vic nez dokazal za cele sve pusobeni Rezek nebo prodigy Whiffen a taky silny na mici v soubojich v myslenkach v rychlosti Ronaldo teda pardon Kim, nezapomenme na harcovnika co nas spasi aspon na pul roku Prichystal, to je jedno ue uz nenastupuje protoze je marny, ale mame ho!
Nebyt Marzuqa ktery umi vyvinout nejaky tlak zapresovat a svete div se I ZAKONCIT !!! a Blechu ktery prisel v nejakem okamziku vzacneho osviceni tak jsme v prdeli totalne. Dokonce nas nespasi ani Haitl ktereho nevidim nikde a Akanbi Dilmah oardon to je caj tak spravne Jimoh no to je golmanska pecka kterou jsme museli ulozit nekam pod kamen at nam ji nevyfouknou a vytahneme ho jako prekvapeni sefkuchare koblizka az na prvni ligu. Protoze ten musi mit vyskok ze se chytne rukama strechy efka.

Chtel jsem se podivat na oficialni soupisku becka ale transparentnost ofi webu me zastavila protoze tam je to tak transparentni tak moc ze tam neni videt nic, je to stejne trabsparentni jako financni partneri Krajicka. Ale mozna se na tom pracuje v ramci zlepseni povedomi klubu u opavske verejnosti.

odpověděl(a)

Tomu neni co vytknout,naopak,to zdaleka neni vse....

, FINIŠ odpovědět

Myslel jsem, že SFc je mistr na zpackané koncovky, ale HC Sparta dokázala nemožné

odpověděl(a)

Barte,je to psychice,to znam moc dobře.Ten tlak je obrovsky.Kdo to nezazil nepochopi.Jinak ja jsem spokojen.S temi Pepiky by nebylo k vydrzeni.

odpověděl(a)

To ne tím , že Sparta málo stabilizuje !!

odpověděl(a)

zažil jsem Florbal za 1.30min z 2:5 na 6:5, ale profi tým 2x posobě?

, Trenéři odpovědět

Takže dle zápisu o utkání je trenérem brankářů Černín a Vaniak je pouze technický doprovod. A to jen proto, že si dvě promile sedly na křeslo vedle lavičky a byly v zápise jako první asistent. Ještě tam mohli napsat Černaje jako managera sprchového koutu a Machovského, který je zpět a vyžíral Vipku jako managera rautu. Cirkus Opava.

odpověděl(a)

Tam možná proto nás ti sudí tak řezali, viděli Machovského. Za jeho působení to tak bylo i v minulosti.

odpověděl(a)

Tak jeho velký kamarád Oriešcik je zpět v dozorčí radě takže tam Machovský bude pořád. 5

odpověděl(a)

Tak nám SFC nějak recykluje ty borce z vedení, kteří byli nedávno odejiti pro řekněme "obrovské úspěchy". Jako politici né a né se jich zbavit pořád nás zachraňují a furt ti samí co už dokázali, že umí akorát brát, ale práce žádná. Možná kdo nevyhodil tričko s Machovským tak ho může znovu použít, i když teď to ten správný týpek :) Recept jak dělat z lidí ......

odpověděl(a)

divil bych se kdyby mel Vaniak licenci

, Béčko odpovědět

https://opavsky.denik.cz/fotbal-divize/sfc-opava-vyhra-partys-velicka-penalty-frenstat-pod-radhostem.html

Velička to je opravdu kanonýr. Celý zápas hraje totální hovno a pak chladnokrevně zaskóruje (a potom ještě zahodí penaltu 13). Kim na lajně taky totálně nulový. Na středu lepší a Veličkův gól je nakonec napůl jeho - parádně mu to namazal.
Každopádně Šrek > Whiffen, Sochor >>> Kim.
Číž si svoje chytil (i když před penaltou zkazil rozehrávku).
Kde ale zmizel brankářský "talent" Saheed Akanbi Jimoh? A kdo sem tyhlety exoty furt tahá? 10

Nejužitečnější hráč béčka je Celta. Poziční hra(!), výskok, důraz, tah dopředu. Na stoperu nebo na kraji. Jak je možné, že doteď nemá ani minutu v mistráku áčka? (narozdíl od jiných)

odpověděl(a)

není ten Jimeh cosi Nigerijec? Možná nemá vizum :))

, Dík celému týmu. odpovědět

Ať jsou v klubu problémy jakékoliv (samozřejmě se jedním zápasem nevyřeší) tak sem se včera bavil. Takto si představuji, že se má bojovat za Opavu. Nechat na hřišti vše. Odměnou nám jsou tři důležité body. A to i vzhledem k dnešní výhře Prostějova.

odpověděl(a)

Konečně zase normální příspěvek. Včera ten fotbal měl grády, bohužel jsme si to zkomplikovali sami zbytečným vyloučením...ale uhráli jsme výhru i tak, mančaft ukázal, že dokáže bojovat. Jaký rozdíl po ostudném výkonu na Sigmě B... Včera se mi líbil Šroubek, Kadlec, Blecha i Yahaya

odpověděl(a)

Trouble-Owens: důležitý byl i Rataj. Např. druhý gól byla hlavně jeho zásluha.

, - odpovědět

Od konce Westa jsme vyhráli jenom 2 zápasy s 3 vstřelenými góly.
Vyškov a Sparta B.
Ani v jednom z těch zápasů nehrála základní "nejsilnější" sestava, ale ve Vyškově hrál Kadlec a Ščudla, včera Kadlec, Marzuq.. Pejša (Helebrand).
Vidí snad každý rozdíl, když hraje presující Marzuq a ne ty ostatní ploužící lemry. Nebo když hraje Kadlec a ne jako ostatní zápasy, když hrajeme s krajními beky, co neumí odcentrovat.
Tak mi řekněte, kdo je tady žába na prameni. 34

odpověděl(a)

Hrajeme o holý život, tak doufám, že bude hrát Yahaja, Kadlec snad? Ščudla se do sestavy bohužel nevrátí(jasné proč). IT technik Vaněček bude "velkým přínosem" pro b tým, kde bude moci ukázat jestli jeho chuť hrát je větší než mačkat klávesnici. No a Brožek snad začne stavět to nejlepší né to nejdražší.
Někdo tady řešil Číže, včera byl Richter zaplať tomu nahoře za to. Pokud se zachrání a majitel chce něco začít dělat - musí půlka týmu pryč - Vaněček, Velička, Číž, Haitl, Whiffen, Kim, Kostka, ? Rataj, Hýbl

odpověděl(a)

Marzug zahrál pořádný zápas od zápasu se Žizkovem na podzim. Až do včerejška byl absolutně nulový

odpověděl(a)

Marzuq potřebuje centry a balóny do běhu a ty včera měl.

odpověděl(a)

Anonym: Marzuq byl půl roku v Africe. V základní sestavě odehrál jen 6 zápasů, ale dal v nich 4 góly. Co ostatní útočníci? Ti odehráli pořádný zápas kdy?

, Zpět odpovědět

Výhra je důležitá a super. Výkon v prvním poločase byl docela solidní (I díky tomu, že Sparta nepřijela betonovat jako jiné týmy). Ale důležitější je přivítat zpět Petra Machovského, který se jistě stane po koblížkovi druhým nejoblíbenějším člověkem u kotle. Včera si suverénně užíval VIP.

odpověděl(a)

Dá hodnotit styl psaní a třeba označení Bartík, zatím použil jen on 5

, Ad: Charmain odpovědět

Dejte jsi to ty??

odpověděl(a)

Dejfe 1

, Petr Hlaváček odpovědět

Nedá mi to se nevyjádřit k hejtům, které zde čtu na Petra. Znám jej velice dobře a i když s ním v mnoha životních situacích nesouhlasím tak jedno vím jistě, je to patriot a srdcem Opavák. Na nabídku pomoci Opavě přistoupil s nadějí, že je schopen ji posunout o kousek dál a pomoci ji.Zajímalo by mě, kdo z vás by věnoval této činnosti desítky hodin za 1 korunu, poté zdarma, případně za směšné částky, na úkor svého volného času. Tuto otázku by jste si měli každý položit, než tu začnete psát hovna. Zkuste se sebrat a objet jakékoliv firmy v regionu a dohodnout byť 100.000. Kdo to je schopen vhodit do bezedné neprůhledné žumpy? Já osobně bych nedal ani 5 korun a on i přes to jezdil. Jezdil a snažil se očistit jméno klubu a přesvědčovat majitele, aby znovu uvěřili značce SFC. Určitě měl vysoké cíle a vize, že se povede přesvědčit velké hráče. Bohužel dnes je situace taková, že drtivá většina chce přispívat na průhlednější projekty a nebo mládež. I tak se povedlo za tu krátkou dobu přivést do klubu firmy, které zajistily příjmy v řádech vyšších statisíců. Byla zde snaha o lepší komunikaci s fanoušky, zlepšení servisu, zázemí a podobně, což se v některých bodech jistě povedlo. Já osobně jsem na fotbal dávno přestat chodit, pze se to neda nazvat fotbal a celá ta koncepce je tunel, co nedava smysl. Říkal jsem mu to, ze se divím, proc do toho chlívu vstupuje a špiní své jméno. Jeho odpověď byla, vsichni nadávají jako ty a nikdo nic pro zmenu neudela, já se o to chci pokusit. A výsledek? Hejty,hejty, hejty. Stoji tedy za to, cokoliv pro tento klub delat? A důvod proc v klubu skončil nebo podle některých utekl? Petr si nikdy nestezuje, tudíž na primo ten důvod neřekl. Ale ma sve moralni zásady a tudiz je naprosto jasné, ze nechtel aby jeho jméno v klubu bylo spojováno s člověkem, který byl pravomocně odsouzen za trestnou činnost. Doporucuji vsem, aby nez zacnou nekoho hejtit doma od stolu u tlačenky a piva, aby toho člověka poznali. Nekolikrat tu dal nabídku osobního setkání na stadionu, kde jako jediny nema s vami problem komunikovat. Pevne verim, ze drtivá většina by na nej změnila názor. Samozrejme necekam, zadne konstruktivní odpovědi a ani dále nebudu reagovat, jen jsem mel potřebu vyjádřit svuj nazor. Přeji fajn den a hlavně at dnes Palhanec vyhraje 1

odpověděl(a)

Nebudu polemizovat o tom co je napsáno v horní části, protože chybí info. Možná jeho hlavní chybou bylo, že neprezentoval svoji práci - byť třeba jen tady (stačilo napsat sehnal, dojednal jsem toto, jednal jsem s ...). Pro drtivou lidí byl člověk 0, netušili co dělá, jaké má výsledky práce .... a zjednodušeně byl jedním z lidí Kolínka.
S druhou částí souhlasím doslova, a pokud tomu tak je tak 17 . Potkávat se každý den s peďákem a tvářit se ok, jednat koblihou (za mně je to symbol lidské malosti (Sedláček, Rovňan ..), neschopnosti a hlouposti ...bych nedal ani týden.
a k třetí části - další člověk co chodil na Slezský a teď je jeho vrcholem tady nevím okresní přebor?

odpověděl(a)

Dokud bude v klubu Kolínek s Černajem 15 nelze očekávat žádné zlepšení.
Mladého jsem dal raději do atletiky neexistuje aby se v SFC jakkoliv angažoval usvědčený pedofil i proto řada lidí zrušili po dlouhých letech permanentky.
Kolínek ven!!!

odpověděl(a)

Nikdo tu pana Hlaváčka neuráží, ale proč neřekl veřejně důvod odchodu? Bojí se snad říci svůj názor? Když se mu práce dařila, měl zůstat, my do toho nevidíme.

, - odpovědět

Bývá zvykem zhodnotit zápas, takže : Marzuq do základu jednoznačně, díky za cenné 3 body, byly tam nějaké dobré věci, jak se říká. Jinak sudí na hovno, sparta B kvalitní soupeř, ale v závěru s vydatnou podporou sudího. Návštěva na hovno. Jede se dál, hlavně to chce stabilitu

odpověděl(a)

Stabilizovat, nastavit a optimalizovat!

, - odpovědět

Jedu MHD do města u koně bude veselo nebo už je

odpověděl(a)

Jeste neni… lidi zadni..


Strana:  1 2 3 4 5 6 7 8 9   další » ... 124

Vyhledávání

Sport v regionu